Vaalikevät paketissa

Kiitos

 

Vihreät ovat näissä  vaaleissa voittajia niin valtakunnallisesti kuin täällä Keski-Suomessakin.  Me teimme sen yhdessä — ensimmäisen vihreän kansanedustajan Keski-Suomeen! Toivon Touko Aallolle valtavasti onnea ja rohkeutta tulevaan, on ollut hienoa tehdä yhdessä töitä vihreämmän Keski-Suomen eteen.

Minulle ääniä kertyi yhteensä huimat 739! ISO KIITOS kaikille äänensä antaneille! Tämä oli aivan loistava tulos ja kokemus  ensikertalaiselle, mistä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Kiitos myös kampanjapäällikölleni Elina Ripatille, perheelleni ja muille tukijoukoille, kanssaehdokkaille sekä koko piirin ja toimiston porukalle. Oli hienoa tehdä kampanjaa yhdessä teidän kanssa!

Kevät on ollut huikean opettavainen ja olen saanut käydä lukuisia mielenkiintoisia keskusteluja vaalikentillä. Politiikan teko jatkuu varmasti ainakin paikallistasolla, joten ei muuta kuin kohti seuraavia haasteita!

<3:llä Laura